Your next adventure
starts here

> THE BEST ADVENTURE <
Avontuur
voor iedereen
Het moto van Outdoor Delft

Maak samen nieuwe herinneringen!Welkom in ons geweldige avonturenpark van maar liefst 2,5 hectare! Hier vinden jullie de allerleukste activiteiten die Zuid-Holland te bieden heeft. Van pijl en boogschieten tot paintballen op de mooiste velden, wij hebben voor iedereen spannende avonturen in petto!

Sta je te popelen voor een bedrijfsuitje waarbij teambuilding centraal staat? Of misschien staat er een vrijgezellenfeest op de planning en willen jullie de aanstaande bruid of bruidegom in een hilarisch hazenpak zien eindigen? Ook voor kinderfeestjes zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring waar de kids al wekenlang reikhalzend naar uitkijken.

Bij Outdoor Delft draait alles om uitdagende en plezierige activiteiten! Zoals onze naam al doet vermoeden, vinden vrijwel al onze avonturen plaats in de prachtige buitenlucht, te midden van adembenemende bossen en toch dicht bij de stad. We zijn er trots op dat onze activiteiten groen en ontzettend gezond zijn.

In ons avonturenpark wachten de meest spectaculaire belevenissen op jullie. Stort je op paintballen op de grootste velden van Zuid-Holland, of laat de Cupido in je los tijdens een spannend potje pijl en boogschieten met je vriend of vriendin. Wil je indruk maken op je eerste date? Ga dan voor buksschieten en toon je scherpschutterskunsten. En Archery Tag? Dat is hét studentenuitje waar Delft trots op is!

Wacht niet langer en plan snel een bezoek aan ons activiteitenpark. Wij kunnen niet wachten om jullie verder te helpen bij het beleven van jullie volgende epische avontuur!

Wat klanten vertellen over hun avontuur

Geweldige paintball locatie! Ik heb met veel plezier op mijn collega's geschoten en kijk uit naar het volgende bedrijfsuitje. Ons zie je volgend jaar weer terug.
Sarah Smith
Bedrijfsuitje, Paintball
Vandaag mijn vriendin meegenomen en heb haar verast met een activiteit pijl en boogschieten. Het was erg leuk helaas heb ik wel verloren ;)
Craig Sams
Activiteiten voor twee, Boogschieten
Met mijn mentor klas bij Outdoor Delft op bezoek. De kinderen hebben het naar de zin gehad leuk om te zien hoe goed ze dan ineens kunnen samenwerken.
Simon Lee
Klassenuitje, meerdere activiteiten
ready
for adventure